Arbetsbeskrivning

Som butiksansvarig för Skultuna Göteborg så ansvarar du för all försäljning och den dagliga driften av butiken. Detta inkluderar kundbemötande, lageröversikt och allmän butikskötsel. I din roll får du även möjligheten att skapa en inbjudande butiksmiljö och jobba med att utveckla butikens visuella identitet och kommunikationen av kampanjer och andra butiksevent. Du tar även ansvar för schemaläggning och ser till att butiken är bemannad.

Tjänsten är på heltid. Arbetstid 11 - 19.

När: Tillträde 1 November

 

Din profil

Vi söker någon med intresse för mode och inredning som är målinriktad och som drivs av försäljning. Som butikschef så behöver du vara självgående med god känsla för kundservice.

 

Krav

Vi söker någon med 1 års erfarenhet inom detaljhandel eller liknande yrkesroll.

 

Skultuna

Vilka är vi? Skultuna som företag har i över 400 år tillverkat metallföremål av högsta kvalitet i Sverige. Alltid med samma känsla för kvalitet och design så har vi idag på Skultuna ambitionen att skapa hem inredning och älskade smycken som kan komma att leva vidare för framtida generationer att kunna utsmycka sig själva och sina hem med.

Idag med välutvecklade kollektioner av hemprodukter och smycken så är Skultuna idag ett hushållsnamn i den svenska designvärlden med en raskt växande närvaro på den internationella marknaden.

Med ett starkt väl-svetsat team så är Skultuna en fantastisk plats att ta del av utvecklingen av svensk design och mode.

Vi ser fram emot att höra från dig med ditt CV

 

Plats

Skultunas nya Conceptbutik på Södralarmgatan 14, Göteborg

Contact information work@skultuna.com

 

To top